I Śniadanie
Owsianka na kawie wymieszana z jogurtem naturalnym, posypana orzechami włoskimi, banan
II Śniadanie
Bułka z dynią, serkiem twarogowym z mascarpone, papryką, oregano i pieprzem
III Lunch
(w drodze do domu, pomiędzy spotkaniem z kolegą i mamą)
Pasztecik (100g) z ciasta półsłodkiego drożdżowego z nadzieniem meksykańskim (podobno fasola, kukurydza, pomidory, czosnek, cebula...) i sezamem (kupny, ale dobry)
IV Obiad
2 kotlety mielone (z szynki, z cebulą, czosnkiem i ziołami), ziemniaki podsmażane (więcej, podjadłam z patelni), papryka marynowana
V Kolacja
Kanapka na chlebie razowym z żurawiną (+ nieuchwycona piętka/dupka) z cynamonowym musem jabłkowym, ogórkiem, pieprzem i bazylią, garść żurawiny (większa)
VI Deser/Przegryzki
2 "ciasteczka dietetyczne bez cukru" (kupiłam w piekarni - dobre, wyczuwalny smak nasion, płatków itd., dosyć twarde)
Jabłko, biszkopcik, kawałeczek Bounty (w szkole)