I Śniadanie
Tosty francuskie chilli-cynamon z jogurtem naturalnym, cynamonowym musem jabłkowym, orzechami włoskimi i bananem
II Śniadanie
2 wielkie ciastka owsiane z BioPiekarni
III Lunch
Kanapka z chleba z żurawiną, serkiem twarogowym z mascarpone, ogórkiem, bazylią i pieprzem
IV Obiad
(Kromka chleba tostowego "pełnoziarnistego" z 2 plasterkami szynki i papryką konserwową - podczas robienia obiadu)
Makaron spaghetti (100% durum) z mięsem wieprzowo-wołowym, papryką, kukurydzą, mozarellą, cebulą i czosnkiem w sosie bolognese
V Przekąski (podczas całego dnia z większą częścią niedawno)
2 jabłka, 3 mandarynki, liść kapusty pekińskiej
Po dwie garście: chipsów bananowych, rodzynek
Garść żurawiny, 2 śliwki suszone, garść orzechów włoskich, laskowych i płatków migdałowych